| Humor | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ScientisT-BoY Antar/e
Numri i postimeve : 217 Filloi me : 27/05/2009
| Titulli: Humor Sat May 30, 2009 2:35 pm | |
| E-MAIL DOKTORITNje grua i shkruan nje leter doktorit me ane te e-mailit. I Dashur Doktor!!!!! Po ju dregoj kete e-mail sepse nuk mund tju takoj personalisht. Ka disa muaj qe burri im eshte cmendur fare dhe eshte shnderruar ne nje maniak seksual. Ai do te beje seks me mua ne cdo moment te dites pavaresisht se une jam duke lare, duke gatuar apo duke hekurosur. Me vjen ne befasi dhe............. Te lutem doktor me ndihmo sepspppbbsdf dlòfgiedò asdaQSDdlUf sdusdkccn bfeaaaaaaaaaaaaaa huggigisàa eeeee ufdgh isslzdzl f<òòò-edwuwààasfda
Postuar nga: dallaverja Adresa e tij: | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:36 pm | |
| skenderbeu Skenderbeu Fatos Nano bashkë me rojen e tij ikin nga Shqipëria për Maqedoni dhe ndalen në Dibër. Nga lodhja Nanon e nxen gjumi kurse roja del me ec nëpër qytet natën vonë. Pa pritmas dëgjon një zë. Ndalet dhe e dëgjon me vemendje, kur qe Skenderbeu i thotë ‘a nuk është turp për shqiptarët? Në Tiranë më keni hypur në kalë, njashtu edhe në Prishtinë kurse këtu, më keni lënë në këmbë.Edhe këtu e dua një kale’. Roja i habitur shkon e i tregon Nanos, i cili ashtu nëpër gjumë thotë se kjo është e pa mundur, ngase ajo është vetëm një statujë. Por roja këmngul se e kishte dëgjuar me vesh të vet. Nanoja tha: ‘pasi nuk e kemi maxhorancën, na duhet të shkojmë bashkë për t’u bindur’. Kur arritën atje Skenderbeu ia priti rojes duke i thënë se a je në vete ore..unë të kërkova kalë e jo gomarë! | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| DjaliNje djal donte te bente dashuri per here te pare me nje prostitute....... dhe nuk e dinte si tja thoshte te jatit............dhe ja thote ne kete menyre.......................bab i thote djali mi jep 10 mi lek se do shkoj te luaj me ski,dhe i ati ja jep 10 mi leket,nuke kaloj java kur djali shkoi prap te i ati dhe i thote ,bab mi jep 10 mi lek se do shkoij te luaj ski,she i jati ja jep leket...........................kaluan jav e jave qe djali e bente qdo dite dhe me shpesh,nje dite djali vjen e i thote te jatit, mi jep 10 mi lek se do shkoj te luaj ski.........i jati me dilikatec i thote ......bire shko nga nje here luaj dhe pimpong......... | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| jetegjatesiapse femra jeton me shume se burri se nuk ka grua | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:37 pm | |
| Shqiptari fenomenBeheshe nje konkurs:Kush hidheshe nga trampolina ne pishine dhe nuk nxirrte asnje pike uje fitonte nje shume te madhe lekesh.Konkuruesit ishin gjermani,italiani dhe shqiptari.Hidhet i pari gjermani:nxjerr 2 pika uje,hidhet italiani nxjerr 1 pike uje,hidhet shqiptari nuk nxjerr asnje pike uje. Thote juria:I lutemi shqiptarit te perserisi hedhjen. Hidhet shqiptari,prape asnje pike. Juria e perserit:Shqiptari te perserisi hedhjen.Hidhet shqiptari por prape nuk nxjerre pika uji. Juria thote:I lutemi shqiptarit te mos hidhet ne toke. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:37 pm | |
| Dashnoret shiptarNjë shqiptar pyet mikun e tij gjerman: - A e di ti pse meshkujt italianë njihen si dashonrë të mire? - Jo, - i përgjigjet ai. - Sepse të gjithë shqiptarët që ndodhen jashtë shtetit prezantohen si italianë. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:38 pm | |
| C.I.A. K.G.B. dhe ShikuIshte nje here C.I.A K.G.b. dhe Shiku Shqiptar dhe thane kush e kap lepurin me shpejt ne pyll leshohet C.I.A. e kap per 3 min leshohet K.G.B. e ze per1.5 min i vjen radha Shikut turret perpara prit te dale s'ka thone C.I.A. dhe K.G.B. te shohim njehere ca behet kur shohin Shikun kishte zene ariun po kete ce do. Pyete njehere ca eshte i thote shiku ,ca je ti ore e pyesin C.I.A. dhe K.G.B. Lepur pergjigjet ariu | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| vozitësi i mençurNjë vozitësi gjersa po voziste me një shpejtësi të madhe e ndalon polici, dhe ky i thotë: "Zotëri, veturën tuaj keni ngarë me shpejtësi prej 200 km/h , dhe duhet të ju gjobis". Vozitësi është kategorik duke mos pranuar veprën, ndërkaq kur sheh se ky (polici) nuk heq dorë nga kjo i thotë: "Mirë, unë po shpejtoja pasiqë në bagazhin e veturës kam një njeri që e vrava dhe mendoja ta varros sa më shpejt derisa nuk më ka kapur policia." -Siiiii?!....- bërtet polici dhe thërret përforcim. Kur vijnë policët, shohin se në bagazh nuk ka asçfarë njeriu të vdekur, ndëkaq vozitësi i drejtohet atij më kryesorit: "E dija se ky polici juaj nuk ishte në rregull, njëherë më tha se kam vozitur me shpejtësi prej 200 km/h , kurse tani trillon gjoja paskam njeri të vdkur në veturë" | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Dy shoketNe nje pallat 20 katesh jetonin dy shoke. Njeri nga keta qe rrinte ne kat te pare per gallate e therriti ate tjetrin qe rrinte ne kat te 20-te. Te lutem eja nje sekond se dua te te pyes per dicka. Ky tjetri u nis me te shpejte zbriti shkallet me ne fund arriti dhe duke ju marre fryma i tha c'te ka gjetur se na bere alarm? Tjetri i thote jo mo kot desha te te pyes nese ke shkrepse. Pas disa ditesh ky qe ndodhej ne kat te 20-te kerkon te hakmerret dhe therret ate shokun tjeter dhe i thote :ngjitu urgjentisht se do te them dicka. Ky i fundit i ngjet shkallet me kembe e me duar me ne fund arrin. Pse me solle deri ketu e pyet shokun e vet? Jo vetem desha te te them se nuk kam shkrepse. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| a e dini se??A e dini se cila eshte ngjashmeria midis nje avokati dhe nje spermatozoidi???
Nje ne njemilion del njeri. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:39 pm | |
| ufo dhe peshkatariNje peshkatar kish dal per peshk me barken e tij,kur papritmas e çukit diçka nga mbrapa kthehet dhe nuk shikon gje,keshtu edhe na djet her te tjera.Ne heren e dymbedjet kur kthehet peshkatari shikon ufon,ufua e pyet ore si e beni seksin ketu ne tok,dhe peshkatari fillon shpjegon i hipim njeri tjetrit dhe ashtu dhe keshtu.Po ju i thot peshkatari si e beni seksin,shum e thjesht thot ufua çukitim njeri tjetrin nga mbrapa. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:40 pm | |
| Te marrte djalliNje vajze kishte rene ne dashuri me nje djale. ai ishte i bukur the i mire por nuk merrte vesh nga dashuria. vajza ishte duke dalur menc sepse djali nuk ishte duke marre asnje vendim. ajo vendosi te therase djalin ne darke ne shtepine e saj,( ne dhomen e saj) keshtu qe djali erdhi the vajza gjate muhabetit tha do te shikosh ku ai dashnori pare me ka bere operacion apo nuk jeni i interesuar. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:41 pm | |
| vozitësi i mençurNjë vozitësi gjersa po voziste me një shpejtësi të madhe e ndalon polici, dhe ky i thotë: "Zotëri, veturën tuaj keni ngarë me shpejtësi prej 200 km/h , dhe duhet të ju gjobis". Vozitësi është kategorik duke mos pranuar veprën, ndërkaq kur sheh se ky (polici) nuk heq dorë nga kjo i thotë: "Mirë, unë po shpejtoja pasiqë në bagazhin e veturës kam një njeri që e vrava dhe mendoja ta varros sa më shpejt derisa nuk më ka kapur policia." -Siiiii?!....- bërtet polici dhe thërret përforcim. Kur vijnë policët, shohin se në bagazh nuk ka asçfarë njeriu të vdekur, ndëkaq vozitësi i drejtohet atij më kryesorit: "E dija se ky polici juaj nuk ishte në rregull, njëherë më tha se kam vozitur me shpejtësi prej 200 km/h , kurse tani trillon gjoja paskam njeri të vdkur në veturë" | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| MajmuniNa ishte njeher nje majmun me gjith te jemen, ai gjithmon ishte i merzitur dhe nje dite i thote te jemes,o ma po pse jemi kaq te shemtuar ne?..UA te keqen mami i thot ajo,po ti nuk ke par ate qe po lexon mesazhin... | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| INFEKSIONI !!!SHKON NJE DJALE TEK DOKTORI DHE I THOTE: DJALI: DOKTOR KAM PROBLEME ME ORGANET E MIA. DOKTORI: CFARE TE SHQETESON? DJALI: PO JA, ME KANE MARRE NGJYRE BLU. DOKTORI: KE INFEKSION, PRANDAJ DUHET TE TA HEQIM NJEREN KOQE QE TE SHPETOSH TE TJETREN DHE PENISIN DJALI: PO BEJ FEMIJE UNE PASTAJ? DOKTORI: PA PROBLEM!
(pas nje jave prape)
DJALI: DOKTOR, PERSERI I NJEJTI PROBLEM! DOKTORI: NUK KEMI SE C\'BEJME, DUHET TE TE HEQIM EDHE TJETREN QE TE SHPETOSH PENISIN
(pas dy javesh)
DJALI: DOKTOR ME DUKET PO TALLENI!A DOKTORI: PO CFARE TE TE THEM UNE. QE TE SHPETOSH DUHET TE TA HEQIM EDHE PENISIN
(ne fund te muajit)
DJALI: DOKTOR, PO TANI NUK ME KE LENE AS KOQET AS PENISIN DHE NGJYRA BLU NUK PO ME HIQET. DOKTORI: AHA TANI E KUPTOVA UNE. PO TI MOS U BEJ MERAK, TE LESHOJNE BOJEN XHINSET!!! | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:42 pm | |
| naten voneishte nje police qe vinte shume vone ne shtepi. mire por kur vinte i perplaste kembete shume e shume forte. del komshiu e i thote cfare bene o buri dheute na zjove nga gjumi me fale nuk e bej me. vjen diten e dyte prape keshtu. del komshiu e i flete prape fillove u me fale se arova. vjen diten e trete. e perplasi vetem njeren kembe se ju kujtua komshiu. del komshiu prap. i thote polici po tani pse dole une zbera gje. mire por perplase dhe kemben tjeter se nuk na ze gjumi. e kjo pikezeze thote polici. keq ti perplasesh dhe keq te mos ti perplasesh kembete. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| ZHAPIKUa e dini nga lindi zhapiku??????? nga perpjekjet e gjirokastrtit per te rritur krokodilin | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| GranataPas vitit \'97,ne nje fshat te Devollit nje grup policesh bashke me shefin shkuan per te mbledhur armatim dhe municion.Midis te tjerave fshataret kishin dorrezuar edhe 6 granata.Kur po ktheheshin per ne Korce,pasi kishin pire edhe ndonje gote me raki,filluan te ngacmojne njeri-tjetrin duke levizur neper sediljet e makines.Me aktiv ishte shefi. -Shef,te lutem mos levizni shume se do te na pelcase ndonje granate-thote shoferi. -Po s\'ka gje mo,se mos e dine ata ne Komisariat se sa granata kemi gjetur-u pergjigj shefi. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:43 pm | |
| patatjaIshin dy arixhofka Njera prej tyre mer nje patate ne dore dhe i thote shoqes se saj E shikon kete patate i thote , kaq i ka burri im ato nga poshte. E cuditur shoqja tjeter e pyet.Kaq te madhe. Jo kaq te madhe i pergjigjet , kaq te piset. | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
| Titulli: Re: Humor Sat May 30, 2009 2:43 pm | |
| KanibaletNje dite kishin dale baba e bir per gjah se kishin 3 dite pa ngrene. Ecin e ecin po nuk gjejne gjë. Dalin te nesermen dhe vene afer nje ujvare dhe shikojne nje femer shume te bukur te lahet lakuriq. Djali ben gati heshten per ta goditur kur e ndalon i ati e i thote: Ndal mos e vrit do ta marrim ne shpelle dhe do hame mamane\" | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Humor | |
| |
|
| |
| Humor | |
|