| Barcoleta | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Dardani Administrator
Numri i postimeve : 756 Filloi me : 18/05/2009 Mosha : 34 Vendodhja : Loptop Vista Ultimate
| Titulli: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:05 am | |
| Lepuri ishte shtrire duke bere banjo dielli dhe po pinte nje coca-cola,kalon dhelpra aty dhe e pyet dhelp.-cfare po ben o lepur? lepuri-ngrohu ne diell dhe i q..robt luanit.iken dhelpra me vrap..Rruges kalon ujku dhe e sheh dhe pyet lepurin ujku-cfare po ben o lepur? lepuri-ngrohu ne diell dhe i q...robt luanit.iken ujku me vrap...Rruges tani vjen luani gjithe inat,e shikon lepurin dhe i thote luani-cfare po ben o lepur? lepuri-ngrohu ne diell dhe kush kalon fut ndonje budallallek | |
|
| |
Dardani Administrator
Numri i postimeve : 756 Filloi me : 18/05/2009 Mosha : 34 Vendodhja : Loptop Vista Ultimate
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:05 am | |
| ne lokalin e pylli ishte kamarier ariu.Vjen lepuri tape fare,ulet dhe i thote lepuri-ari 2 birra te q..robt ariu i sjell birrat dhe i thote-kujdes,se do te gozhdoj te dera lepuri prape-ari 2 birra te q..robt ariu prape i thote-hera e fundit,mbylle se te gozhdova lepuri i thote prape-o ari a ke gozhda? ariu-jo lepuri- edhe 2 birra te q..robt | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:05 am | |
| E ka pas njoni shpin te vorret edhe u tut shum me kalu ka vorret edhe nihere ka prit derisa vjen dikush e qon ne shpi ... vjen ni plak edhe ja bon ky djali a bon bre me me percjell deri ne shpi se po tutna po more ja bon plaku... kur shkon ne shtepi ky djali ja bon flm shum ...ky plaku ja bon ska perser se edhe une jom tut kur jom kan gjall... | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:06 am | |
| Nje plak hyn ne autobus perplot tollovi,arrin deri ne mes te autobusit me plot veshtersi edhe kur e sheh nje djalosh i shtrir ne dy karrige.Djaloshit as qe i shkonte ndermend me e liru karrigen per plakun.Dhe nga nervoza plaku filloi te trokas me shkop.Djaloshit i shkon nerva dhe i thote axhe a mos ishte ma mire me ja qite nje gum apo llastik qati shkopi tend.Plaku ia kthen ma mire me ja pa qite babi yt llastikun nvakt e nuk ishe ti ktu =========Cka dmth.UNMIK LLASTIKU
Shkojne kta te haujt te UNMIK-ut me nje vend,edhe bajne disa intervista,dhe po e pysin nje plak ,si po jetoni axhe ne Kosove pas luftes ,AXHA: paj mire bre, UNo me serbe si po kalon,,a ka demokraci,, AXHAo mire more,po qysh ska demokraci,mos me pas demokraci edhe multietnicitet qysh po thoni ju ,sish kan as emri UNMIK, UNse axha qka dmth UNMIK AXHA:UNMIK dmth, Uniteti i nanes te millanit,Ilmijes,Kadris9pra dmth nana e serbit,ashkalis,e shqipatrit, e ata tjerte si ka nxan ktu UN:au axha na ke lshu mire ,qka dmth UNMIK! | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:08 am | |
| KULLERAT
Skojn dy kullera per mu rigjistru ne fakulltet edhe nuk din sen,ni katunar ju nimon ne provim edhe masi dalin prej provimit i thojn kullerat ati katunarit hajde e pina ka ni caffe. Ai shkon edhe kur te ulen e vesin a je Hip hop a R N B ?Ai thot jo gashi jam une . HOMOSEKSUALET Ka ardh njani prej Zvicres ne Mitrovic edhe i pyt njerzit se a ka ketu homosexuala edhe ata i thon shko ne Gjakove ,ai shkon ne Gjakov edhe shkon me nje banes te njani troket ne der del nje burr edhe ky e vet a ka ketu homosexuala bre??ai ia kthen prit ta pyti gruen. | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:08 am | |
| PRALLA
Njeri u tregonte barcoleta disave dhe pas mbarimit ata vdiqen dhe ate e arestuan ne burg dhe njeri prej policeve i tha qe tja tregoje nje barcolete dhe ai i tha mos se do te vdesesh duke qeshur dhe me ne funde ja tregoje dhe polici nuk vdiq kur pas 1 muaji ai polici kishte vdekur(e ka kuptuar barcoleten | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:09 am | |
| TE FTOHTIT
Ishte martu njehere nje bjondine me nje djalosh,dhe ne mbremje bjondina bjen ne nje krevet djaloshi ne tjetrin.diku ne me te nates bjondina deshiron te bejn sex dhe i thot hej e kam ftoht,djaloshi e merr nje qebe dhe e mbulon .Bjondina e perserit kete dhe nje here por djaloshi vepron prap e mbulon edhe me nje qebe .me ne fund thot me vete bjondina po ky qenka i hupt ti them drejt.Edhe i thot ,o djal a e din se une e kam nje bir (vrim )ne trup. jo valla ia kthen djaloshi-po pse nuk tregove me heret , po nga atje po te hyn te ftohtit | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Bacelota per te qeshur Tue May 19, 2009 1:40 am | |
| U kon 1 elefant edhe 1 mi edhe jon kon tuj kqyr TV elefantit nuk ju ka kqyr TV edhe ska pas qka me ba edhe i dal minit perpara TV mini i thot largoju elefanti nuk largohet pas disa minutash elefanti ulet edhe mini i del perpara TV edhe i thot elefantit hajt kqyr qetash TV ti | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:41 am | |
| U kon ni qik edhe Mami i vet i kish pas thon "Qika jem : kurr moss u nal me fol me djem ass me burra kur t'shkojsh ne shkoll veq ec , mos e ngo kerkon." edhe tashti kjo qikaa tu shku n'shkoll i ka pa kta t'KEK-ut tu punu diqka n'bander edhe i kan thon ata t'Kekut ksaj qikes " Oj ti qik apo hyp n'bander me lidh qit kabell se ti ma e let" edhe kjo qika u hyp edhe e ka lidh.. Kur u shku nshpi i ka kallzu Mamit vet: Mam tu shku n'shkoll , i pash ata tKekut edhe mthan apo hyp n'bander un hypaa.. Mami i vet ja ka boo: Oj budallic, po e kan pass sa me ti kqyr breket Kjoo qikaa: HaHaHa Jau kom lshu Fore se skom pass brek HiQQ | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:42 am | |
| DIFEKT SHENDETESOR
Nje djale,qe nuk degjonte mire nga veshet,hyri ne nje banjo,ku po bente dush nje biondine. Ai futi menjehere duart dhe filloi ta puthte. Mos me prek-I tha ajo-se une jam me side! -s’ka gje-I tha djali-se edhe une jam ne shkollen e shurdhmemeceve | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:42 am | |
| Ideja
Gruaja te shoqit:-ka pak kohe qe nje ide me vjen rrotull,ne koke… I shoqi:-mos u shqeteso,heret o vone,do vdese nga vetmia. | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:43 am | |
| Ka qenë një grua shtatzan edhe vajza e saj e pyet mama qka ke ne bark i thot ajo po pres yt vëlla.Tash nje dit vajza del per te shetitur e e shef një burr me bark te madh i thot e ti qka po pret...I thot aj burri po pres autobusin,I thot vajza:nese te del biciklet a ma fal mua | |
|
| |
Dardani Administrator
| Titulli: Re: Barcoleta Tue May 19, 2009 1:43 am | |
| mesuesja ben nje pyetje dhe thot a ka zemra kembe dhe nxenesit nuk folin dhe ngrihet njeri dhe thot po mesuese zemra ka kembe po ku e di ti more po un degjoj babin kur i thot mamit hapi kembet zemra ime | |
|
| |
H.iT Webmaster
Numri i postimeve : 493 Filloi me : 20/05/2009 Vendodhja : Kat muj!!Kur Tmuj!!
| Titulli: Re: Barcoleta Wed May 20, 2009 9:42 pm | |
| Na ishin Nje her Ne Burg Kosovari Anglezi Edhe Gjermani.Ju vjen Ni Zotni Edhe ju Thot TonT e kini Ka Nij Deshir. Gjermani Thot Po Du Me Dal Edhe Anglezi Qashtu E kur Vjen Rradh E Shqiptarit Ai Thot Kthemi Qata Dy Qtu Se Spom Rrihet Vetem!!!!(HaaaaaHhahahah) | |
|
| |
ScientisT-BoY Antar/e
Numri i postimeve : 217 Filloi me : 27/05/2009
| Titulli: Amerikani,Gjermani dhe Shqiptari Wed May 27, 2009 8:06 pm | |
| Na ishin nje hete Amerikani,Gjermani dhe Shqiptari.Ata kishin hyp ne nje ajroplan.Ne ato momente Amerikani po luante me kompjuter pas pak e kap kompjuterin pe dritates e hedh jash.Gjermani me Shqpitari i thon ce e hodhe be?Amerikani thot:ka sa te duesh ne AMERIK. Pas pak Gjermani po luante me lodra luan sa luan i kap lodrat pi dritares i hedh jash.Amerikani me Shqiptarin i thon:ce i hodhe be?Gjermani thot:po ka sa te duash ne GJERMANI. Pas Gjermanit vin Shqiptari ai e kap ni macedon pi dritares e hedh jash.Amerikani me Gjermanin i thon :ce e hodhe be ? Shqiptari thot:po ka sa duesh ne MAQEDONI . haha
Edituar për herë të fundit nga ScientisT-BoY në Sat May 30, 2009 12:59 am, edituar 1 herë gjithsej | |
|
| |
ismajl rexhepi Fillestar/e
Numri i postimeve : 4 Filloi me : 27/05/2009
| Titulli: Re: Barcoleta Thu May 28, 2009 12:58 am | |
| u kan amerikani gjermani edhe shqiptari edhe kanhyp me nje airoplan shu nalte edhe cilli po e gjan qytet e vet edhe amerikanii po ja ban qitu jemi e amerik ku pe din bre? po po is hoh banesat e mdhaja!edeh i vje radha gjermanite po thot qitash jemi ne gjermani kupe din bre? pi shoh mercedesat nerpe rrug! edhe i vje radha shqiptarit shqiptari qitash jemi ne shqipri ja bane ku pe din bre? ma vjedhen sahatin! | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Banakjeri!! Thu May 28, 2009 10:35 am | |
| Shkon njeri ne nje bar dhe i thote banakjerit : Sa s'kemi filluar mbushme nje dopjo. Cfare te fillojme mor, i thote banakjeri. Nuk ka rendesi i thote ky po mbushe. I mbush banakjeri nje dopjo. E pi ky dhe i thote, Pa filluar mbushme edhe njehere nje dopjo. C'te fillojme ? e pyet prape banakjeri. Mbushe ore i thote ky. Kjo pune nja 4-5 here. I thote perseri ky, Pa filluar edhe nje dopjo. Degjo i thote banakjeri, paguaj keto qe ke pire njehere pastaj ta mbush une. Opaaa - thote ky - filluam me duket. | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 4:53 pm | |
| Energjia Elektrike
-Beni Me Thuaj Nga E Marrim Energjine Elektrike? E pyet mesuesja Benin Nga Kopshti Zoologjik meseuese. -Po Sepse sa her Qe ikin Dritaat mami Thot Prape Ata Majmunat Na E Pren Energjine?!" | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 4:54 pm | |
| Pergjigje E Sakte
Qeshte Ishulli Eshte Nje toke e mbuluar nga uji u pergjigj nje nxenes -Po gadishulli? -Ky eshte Gjysma e ketij Ishulli. | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 4:56 pm | |
| Detyrat E Shtepise Mesuesja e pyet Toton Me Dyshim: Toto Ku jan Detyrat Tua?? Mesuese Mi ka ngrene Qeni!! Toto..jam 18 vjet mesuese.Mendoni se do ta Besoj Kete? Te verteten ju them Mesuese.Qeni Nuk Donte ta hante por ne fund e binda... | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 5:11 pm | |
| Kohe Te Veshtira
Me Tramvaj vdes nje Person.Vjen Policia dhe pyesin Nje deshmitar: -Nuk e Pat ju qe ky person i ulur prane Jush po vdiste? -Jo Nuk e Pash. -Ky i Gjori vertet pershperiste:Jam Keq!Jam Keq! po ne keto kohe te veshtira kush eshte mir se??? | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 5:14 pm | |
| Nuk Kam Bilet!
Ne kupen e Treni rri ulur nje burr me moshe mesatare.befas Hyn nje Person i maskuar dhe me revole ne dore: O jeten O Kuleten! Nuk Kam Asnje Te holle!!-i thot Burri duke u dridh! Po Perse po dridhesh? -Mendova mos je kondukteri.Nuk kam Bilet - i thot BUrri. | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 5:32 pm | |
| Si ne Shtepi
Hotelxhiu i thote turistit: Ketu do ta ndjeni Veten Si ne Shtepin tuaj!! Turisti u Vrenjt: Sa Keq se ketu Kam Ardhur Per te Pushuar!! | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 5:59 pm | |
| Leh Ne Vend te qenit
U perpoqa qe ta mesoja qenin qe te lehte kur i hahej dhe per ket e stervita Gjate... Dhe aja arrite qellimin?? Jo plotesisht.Tani Ai nuk ka ushqim po nuk Leha une!! | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Barcoleta Fri May 29, 2009 6:01 pm | |
| Qeni me Brire
Njeri po shkonte me makine jashte qytetit dhe me vete mante nje dhi. Ne kufi doganieri e pyeti: Me Falni qeshte kjo dhi? Kufirin Mund Ta kalojne Vetem Qente! Po Ky Zoteri ky eshtte qeni im!! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Barcoleta | |
| |
|
| |
| Barcoleta | |
|