| Tregoni vjersha... | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
PllumExe Antar/e
Numri i postimeve : 540 Filloi me : 26/05/2009 Mosha : 27 Vendodhja : Ne procesor 3 MGHZ
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sat May 30, 2009 1:10 pm | |
| Per nje N qe ti se ve fjala Nik behet ik ç'bene keshtu more Besnik a i thuhet mikut ik
Per nje D qe ti se ve fjala Dere behet ere dhe shtepia ngele pa dere. | |
|
| |
PllumExe Antar/e
Numri i postimeve : 540 Filloi me : 26/05/2009 Mosha : 27 Vendodhja : Ne procesor 3 MGHZ
| Mace mace pis pis pis ç'ka dollapi qe le vize eshte miu kaço miu gjithe piatat i lepiu | |
|
| |
PllumExe Antar/e
| Mbi degen e molles erdhi nje zog ciu -ciu me tha te kam une shok Abetaren zogu ne dore ma pa mesome edhe mua te lexoi me tha Dhe ia filluam qe te dy me ze zogu ciu-ciu une A-B-C...... | |
|
| |
PllumExe Antar/e
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sat May 30, 2009 1:11 pm | |
| Xhepi im i vogel, c'fare kerkon nga mua? Nje shami te vogel , per hundet e tua. | |
|
| |
PllumExe Antar/e
| Karamele zana vine nga Tirana Nga tirana peshkopi ca numri do ti un dua treshin macja kapi veshin veshi u kput macja ra ne lluc treni kaloi macja shpetoi | |
|
| |
PllumExe Antar/e
| Moj bubrrec, moj bubrrec Ti gjith diten rri tu ec Ec e ec e grumbullo A thu vall per mu punon... *** Moj bubrrec po vi me t'pa Nji barr dru ma jep hua Se ta laj porsa t'vi vera Per nji bar t'jap dy bar tjera. | |
|
| |
Dardani Administrator
Numri i postimeve : 756 Filloi me : 18/05/2009 Mosha : 34 Vendodhja : Loptop Vista Ultimate
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sun May 31, 2009 1:29 pm | |
| Nje ikje pa Kthim
Nje ikje pa Kthim Shkove sot nga Un Ti qe me Doje S'jetoj dot pa ty Dikur me thoje Paskan qen te Gjitha Gjerat Kot Ne ditet me te Bukura Te jetes,Me jet ne Lot Me paske then veq Genjeshtra Pa vler e pa rendesi Fjala 'Te Dua' Do shkoj tek tjetri Dhe per Mua S'do Kujtohesh ti Sot ike u largove Pse me le me Lot ne sy Pse kaq shpejt me harrove Si ta kaloj Jeten un pa ty ?! Nje ikje pa Kthim Duhet ta Jetoj Jeten sot Ti nuk kthehesh Me shpirti Im Ndaj un do Jetoj I zhytur ne Lot | |
|
| |
H.iT Webmaster
Numri i postimeve : 493 Filloi me : 20/05/2009 Vendodhja : Kat muj!!Kur Tmuj!!
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sun May 31, 2009 7:46 pm | |
| DIN MEHMETI
NATA E POETËVE
Kur heshtja mbulon çdo gjë Kur të gjithë flenë Zgjohen poetët Për t’u djegur nëpër vargje
Ata ia shtrydhin Gjakun e keq mendimit
Shpirti i tyne shesh betejash
Nga temperatura e fjalëve Vdesin ngadalë pa klithma
| |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sun May 31, 2009 7:49 pm | |
| Patat e vogla lahen liqen koken ulin poshte bishtin lart e ngrejne lahen pastrohen per bukuri pastaj mak mak mak shkojne ne shtepi ------------------------ Une i vogel se njof friken rritem trim Per Republiken ---------------------------- Mirupafshim dallendyshe mirupafshim ,kthehu perseri mirupafshim mikja ime fat te mbare ne vendin tend te ri --------------------------
| |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sun May 31, 2009 7:49 pm | |
| Sa shume deshire une kisha te ngrihem ne hapsire, si zog te fluturoja ne qiellin tim te lire.
Nje zogu une iu luta qe krahet te mi jape. Nje here te fluturoja pastaj tja ktheja prape.
U ngrita mes reve i lumtur shend-e-vere. dhe zogun e lashe une me krahe... te preeeeeeeeeere.
Mu duk shume i merzitur, ndaj zbrita prape ne toke. Me mall e perqafova si mik edhe si shok.
Dhe nisem te dy bashke ne me mijera fluturime. Ai me krah't e tija dhe une me kengen time. | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... Sun May 31, 2009 7:50 pm | |
| Keni pare a s'keni pare Ne pallat kemi nje djale.
Prinderit halli i ka zene Se ben naze per te ngrene.
Ne guzhine e ne ballkon E ndjekin me pjate ne dore.
- Qejfin mamit mos ja prish Ha tu befsha nje thele mish.
- Une s'e ha thelen e mishit Po si ra daulles gjyshi!
- C'thua keshtu more Beni? Ku ta gjejme? Daulle s'kemi.
- S'ka daulle? - Jo nuk ka. E po mire, dhe une nuk ha!
E menduar flet mamaja - O gjysh na gjeti belaja.
Qe ti behet qejfi Benit Gjyshi i bie Legenit. | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Iriqi i vogel, u semur, me rrufe, e kolle, temperature.
Mamaja shpejt, e shpejt e mori, dhe e coi, tek doktori.
"Do beje gjilpere" doktori thote, iriqi qan, e qan me lot.
E mori vesh, nje pyll i tere, s'ben dot iriqi, nje gjilpere!!!! | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Mac, mac kokedac tunde bishtin o pertac eja mac te rrish me ne dhe perkund gocen e re
Pa o mac , o hundelesh do te bej nje pershesh nje shami do te qendis qafen tende ta stolis
Tani fli se erdhi gjumi te ligat i mori lumi | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Vogelushja jone Elone ditelindjen sot feston vijne shoket shoqet vijne mbushin plot me gaz shtepine
Ne nje goje te gjithe thone 100 vjec u befsh Elone
Sot dhe lulja e shqiponjes duket sikur i thote Elones Cfare kerkon te te dhuroj ja nje gjethe po e shtoj
Si na shtohet ne blerimi ty Elone tu shtofte gezimi | |
|
| |
H.iT Webmaster
| Tregojnë se një maçok ish i fortë sa s'kish shok, kur dilte të gjatonte, asnjë mi nuk' i shpëtonte, minjt' e gjorë desh u shuan, ca të pakët që shpëtuan, në vrimë rrinë të tërë nga frika se mos i zërë, maçi përgjon nat' e ditë, po s'dalin nga vrima mintë, rrinë ndënë prak. Po për këtë shkak, maçi, një mëngjes, shtiret sikur vdes dhe në një litar nga këmbët u var, as tundet, as flet, mitë, me të parë, pandejnë vërtet se, maçokn' e kanë vrarë, Në dhomë, guxojnë qasen mengadale, nga gazi këndojnë dhe kërcejnë valle, i vdekuri qeshi,
dhe ra nga litari, zuri minj sa deshi, ata që shpëtuan me vrap u larguan. "Tekdo që të vini, thosh maçi me vete, shpëtim nukë kini se di marifete, di të them të rreme, di të bëj llagëme."- Maçi një të diel. U lye me miell. Minjtë këtë dhunë, Nuk' e kupëtuan dhe ju afruan, një nga një u zunë. Një mi plak me mënd, i ditur, i vuar, s'u qas n'atë vënd: "Të kam kupëtuar, dhe miell në ke s'të bie në duar se të di kush je sot s'më gënjen dot, s'më qesh dhe thes me miell të jesh, nuk qasem, mos ki shpresë." Tha miku dhe iku. Armikut, kush s'i vë besë, shpëton nga rreziku | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Tregoni vjersha... | |
| |
|
| |
| Tregoni vjersha... | |
|